mintakul's FotoPage

By: mintakul buruj

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 26-Oct-2008 09:18 Email | Share | | Bookmark
Autoshow Shah Alam [Geng Corners Opening Ceremony]

time tunggu bebudak myvians kt CP stadium...
antara yg hadir on CP stadium... ade yg tak sampai2 lagi nih...
time parking kt Geng Corners...
View all 54 photos...
salam... pictures taken during official opening for Geng Corners Cafe on 25-26/10/08... enjoy...


Saturday, 5-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
sKiNhEaD...

sebeluk kene shave...
masa tengah operation...
bila dah 85% process completed...
View all 5 photos...
salam, today Anique kene cukur rambut, pasal masa aqiqah tempoh hari tak sempat nak cukur sumer...payah gak nak buat, ikut hati nak DIY jek pakai shaver kt umah aku, tapi risau lak, aper2 pon bagi professional jer la yg buat, macam makcik kt kg melayu subang nih... mmg professional pasal dia nih selalu buat...


Saturday, 24-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Aqiqah Day!!!

bunga telor...
bunga telor dgn muka baby aku...
preparation for akad nikah...
View all 31 photos...
salam sumer.... today adalah hari aqiqah bg Anique Zaffrance Fathullah, yg mana diadakan di kg mem aku di Kuang, Selangor... ni gambo buat tatapan kalian, enjoy!!!


Saturday, 24-May-2008 09:19 Email | Share | | Bookmark
Majlis Akad Nikah Samsiah

hantaran nikah...
gambo dekat sket...
gambo sumer hantaran...
View all 18 photos...
salam sumer... lepas abis majlis tunang kiah, adik dia lak nikah... ni gambo yg sempat aku snap kt majlis tuh... enjoy!!!


Saturday, 24-May-2008 08:47 Email | Share | | Bookmark
Bila Berdarah Manis...

hantaran tunang...
hantaran tunang dr tepi lak...
time negotiate, tawar menawar...
View all 17 photos...
salam sumer, lepas beraqiqah tibalah masa utk majlis majlis bertunang pulak... Zakiah anak paklang tunang sama Farid... anyway congrat to both of them...!!!


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net